Browsing: Profeti Muhamed

Kurani
Si ta lexojmë Kur’anin?

Zoti i Madhëruar zbriti Kuranin në muajin e Ramazanit, pikërisht në natën e Kadrit, si mëshirë për të gjitha krijesat…

Familja
Fëmijët e Profetit

Nga martesa e Profetit (s.a.s.) me Hz. Hatixhenë lindën Kasemi, Abdullai, Zejnebi, Rukija, Ummu Gulsumi dhe Fatimeja. Meqë djali i…

Familja
Profeti ynë si baba

Njëri nga synimet esenciale të martesës dhe ngritjes së familjes është rritja e fëmijëve dhe sigurimi i vazhdimësisë së brezit.…

1 2