Islami
Etika e dhënies

Etika në zeqat dhe sadaka ka rëndësi të madhe. Veçanërisht, ai që jep duhet të japë me ndjenjat e mirënnjohjes…

Islami
Dhurimi (Infak)

a) Përbërja Fjala “infak” që emërton dhënien, dhurimin ushqqyerjen, dhe që përmendet në Kur’an në më shumë se 200…

Islami
Islami dhe pasuria

Në thelb, në Islam, pasuria në vetvete nuk është dënuar, përkundrazi, është lavdëruar me kusht që, në lidhje me të,…

1 2 3 12