Browsing: Familja

Familja
Trajtimi i të moshuarve

“Kush nuk ndjen mëshirë për të vegjëlit, kush nuk tregon respekt për të mëdhenjtë, s’është yni…” Tirmidhi, Birr, 15 Pleqëria…

Familja
Fëmijët e Profetit

Nga martesa e Profetit (s.a.s.) me Hz. Hatixhenë lindën Kasemi, Abdullai, Zejnebi, Rukija, Ummu Gulsumi dhe Fatimeja. Meqë djali i…

Familja
Profeti ynë si baba

Njëri nga synimet esenciale të martesës dhe ngritjes së familjes është rritja e fëmijëve dhe sigurimi i vazhdimësisë së brezit.…