Zekati
Kujt i jepet Zekati?

Zekati mund t’i jepet: Të varfërve: Konsiderohen ata individë që sipas Islamit nuk janë të pasur. Pra, njerëzit me pasuri…

Zekati
Dobitë e Zekatit

Zekati është shprehje falënderimi ndaj Allahut për pasurinë e dhuruar. Kultivon ndjenjën e dhembshurisë, mëshirës dhe mirësisë. Pastron pasurinë tonë.…

Zekati
Çfarë është Zekati?

Zekati është pastërti Njëri nga kuptimet e fjalës “zekat” është pastërti. Dhënia e pasurisë njerëzve në nevojë është pastrim material…