Browsing: Namazi

Namazi
Pse falim namaz?

Namazi është detyra jonë e nënshtrimit ndaj Allahut i cili na ka krijuar dhe na mban gjallë. Ne i falim…

Namazi
Ç’është Namazi?

Çdo qenie e gjallë që jeton mbi sipërfaqen e tokës, e adhuron dhe e madhëron Zotin sipas mënyrës së vet.…