Browsing: Ebu Said El-Hudriu

Sahabët
Ebu Said El-Hudriu (r.a.)

Mbështetja, besimi dhe nënshtrimi ndaj Allahut Teala i jep njeriut lumturi dhe gëzim. Këto e shpëtojnë njeriun nga sëmundja për…