Browsing: Besimi

Imani
Besimi në Melekët

NATYRA DHE KARAKTERISTIKAT E MELEKËVE Kushti i dytë i imanit është besimi te melekët. Melekët janë krijesa të krijuara nga…

Allahu
Dashuria për Allahun

Allahu na ka krijuar me, sy që të shohim, me veshë, që të dëgjojmë, me gjuhë, që të flasim, me…