Browsing: Uncategorized

Uncategorized
Bukuria e moralit

Vlera e vërtetë e njeriut, i cili është krijuar si shembull i bukurisë, elegancës dhe urtësisë, është devotshmëria ndaj Allahut.…

Profetët
Durimi

Për shkak se durimi përmbledh në vete të gjitha bukuritë morale, vendi i durimit në fenë tonë është shumë i…

1 2 3