Browsing: Profetët

Profetët
Zonja Mashita

Ajo, ishte shërbëtorja e vajzës së faraonit. Një ditë, kur ishte duke marrë krehrin për të krehur flokët e vajzës…

Profetët
Nga Egjipti në Medjen 

Pa humbur kohë, Musai (a.s.), mori udhën drejt Medjenit. Në fakt, ai kurrë s’kishte dalë jashtë qytetit dhe as që…

Profetët
MUSAI-Alejhisselam-

I cili me mrekullinë e shkopit të tij, e mbyti faraonin mendjelehtë në dallgët e Detit të Kuq dhe vëllai…

Profetët
Ejkeasit

Ejke, i thonë vendit të mbuluar me pyll të dendur. Ejke është zona që shtrihet prej bregut të Detit të…

Profetët
Paralajmërimet e fundit

Shuajbi (a.s.), dëshpërohej për sjelljet e këqija dhe kundërshtimet e popullit të tij. Mirëpo, duke treguar një durim të madh,…

1 2 3 4 5 8