Browsing: Profetët

Profetët
Nga Egjipti në Medjen 

Pa humbur kohë, Musai (a.s.), mori udhën drejt Medjenit. Në fakt, ai kurrë s’kishte dalë jashtë qytetit dhe as që…

Profetët
MUSAI-Alejhisselam-

I cili me mrekullinë e shkopit të tij, e mbyti faraonin mendjelehtë në dallgët e Detit të Kuq dhe vëllai…

Profetët
Ejkeasit

Ejke, i thonë vendit të mbuluar me pyll të dendur. Ejke është zona që shtrihet prej bregut të Detit të…

Profetët
Paralajmërimet e fundit

Shuajbi (a.s.), dëshpërohej për sjelljet e këqija dhe kundërshtimet e popullit të tij. Mirëpo, duke treguar një durim të madh,…

Profetët
SHUAJBI -Alejhisselam-

“Hatibul Enbija/Oratori i profetëve”, i cili i ngrinte peshë zemrat me oratorinë e tij. Mendohet se Shuajbi (a.s.), vjen…

1 2 3 5